Weird Science
Första förhandstittarna på höstens humorhöjdpunkter

2009-06-29  
vEM5B4P8PIg

De första förhandstittarna på höstsäsongens nyheter och comebacker har börjat dyka upp, och det ser väldigt trevligt ut på komedifronten. På HBO återvänder Curb Your Enthusiasm efter två år (ingen trailer där än). Men nästan ännu peppigare känns Bored to Death, en ny serie med Jason Schwartzman och Zach Galifianakis som har premiär i september.

Noterbart är att engelska Channel 4 vill lägga sig i humorframkant. De har plockat upp Kristen Schaals Penelope, Princess of Pets och ytterligare en serie som vid första anblicken ser ut att kunna bli precis hur bra som helst: The Increasingly Poor Decisions Of Todd Margaret, skriven av David Cross och Shaun Pye (från Extras) och med Cross, Will Arnett och Spike Jonze (!) i rollerna.

lNrPr-UCtog

Dessutom kommer Community (med John Oliver och Chevy Chase i biroller) på NBC i höst. Det är ett inte riktigt lika överjävligt lovande upplägg, men på de trailers som släppts hittills ser det ut att kunna bli riktigt trevligt.

Här finns för övrigt fler trailers från NBC:s hösttablå (bland annat för Parenthood, en dramaserie baserad på Steve Martin-filmen med sama namn. Mycket märkligt.)