Weird Science
Filmdagarna 2012: korrespondens #1

2012-08-29  

Per och jag befinner oss just nu på branschtillställningen Malmö Filmdagar och trycker i oss så mycket film vi hinner och orkar under ett par intensiva dagar. Precis som för två år sedan har vi i år bestämt oss för att spela in ett par poddradioavsnitt under evenemanget, där vi kommenterar det vi sett. Här kommer det första av troligen två avsnitt.

I den här podden diskuteras följande filmer (utan några stora spoilers): Hamilton 2 – men inte om det gäller din dotter, The Bourne Legacy, Bitchkram, Damsels in Distress, Äta. Sova. Dö, Laurence Anyways

Utöver våra väna stämmor får ni även i detta avsnitt höra kommentarer från Daniel Lindvall, Anna Arnman och Ebba Löwenhielm Peetre.

Jag tror och hoppas att ljudet är OK, men eftersom den här podden produceras lite quick and dirty lägger jag in en sedvanlig disclaimer om detta här.

WS på Filmdagarna 2012 – avsnitt 1 (mp3)

[2012-09-01 21:56]
Henrik Ö

Jag säger samma sak som jag sa för två år sen: ge Negrell och Peppstrand ett TV-program NU!