Weird Science
Lugnet före stormen

2013-10-09  

Tänkte bara be om en gnutta överseende. Eller en jäkla massa, kanske.

På twitter har jag inte kunnat avhålla mig ifrån att hemlighetshaussa den nya, ehrm, »grej« vi på WS hållit på med under ett halvår och nu nästan är i mål med för lansering. Så det är klart att jag fått en och annan #AjourAllOverAgain-hashtag till svar. Men även om jag verkligen är måttlöst stolt över det vi startar om några veckor så är det inte min barnsliga iver jag främst vill be er ha överseende med, utan stiltjen här på WS.

Denna bloggtorka har ju kommit och gått allt ihärdigare det senaste året, och tidigare kunde vi alltid lyfta oss i kragen och injicera inspirationen tillbaka in i WS blodomlopp, men på sistone har det blivit allt svårare när vi står i startgroparna för (och jag personligen varit begravd i arbete med) inte bara en nysatsning utan något banbrytande (faen då, jag är ju verkligen helt värdelös på att kommunicera detta utan att låta som Ajour all over again… ber om ursäkt och en sjuhelsikes massa överseende).

Hur som helst. Det kommer att fortsätta dyka upp bra läsning här även framöver – både fram till nylanseringen och beyond.

Och det är här på WS vi kommer att släppa Nyheten först.

[2013-10-09 18:03]
D

Spännande! Ser fram emot att få se vad som ska hända. Att du nästan helt har slutat skriva själv här på sistone har gjort mig lite orolig att du helt tappat lusten så mycket glädjande att läsa att det är precis tvärtom och att en storsatsning är på gång.

[2013-10-10 11:51]
Lars

Hålla någon på halster – Att vänta med att säga vad någon otåligt undrar

(http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_svenska_idiomatiska_uttryck)

:)

[2013-10-12 02:02]
SweepTheLeg

Inget att HYMLA om särskilt mkt, jag vill läsa Kjell Häglund+de andra talangerna:).
Ingen hemlighet heller att jag gillar AV-club, men jag nämnde Kjell som en jämförelse med Todd Van Der Werf(även kritiker på LA-Times) i en kommentatorstråd på AVC helt appropå och TVDW behöver(lite överdrivet såklart) 7 meningar för att beskriva vad Kjell behöver 1 mening för att beskriva. Du är en fantastisk stilist Kjell, och det uppskattar jag antagligen mer än TVDW:s nästan autistiska kunskap om TV-serier….

[2013-10-17 19:34]
Sylver

Ett tv-program om tv-program som man bara kan se på tv, som en hyllning till mediet?