Weird Science
Håll tummarna för Bob och David

2008-05-07  

bobanddavid.jpgNu på fredag i soliga Studio City, Los Angeles, spelar Bob Odenkirk och David Cross in piloten för sin nya sitcom, David’s Situation, som förhoppningsvis kommer att visas på HBO till hösten. För min del håller jag tummarna – trots lite småsamarbeten här och där under åren är detta första gången sedan deras inflytelserika sketchshow Mr. Show (1995-1998; också på HBO) som Bob och David på allvar gör något ihop. Under åren som gått har Bob regisserat ett par halvtaskiga långfilmer och agerat gudfader åt Tim & Eric, medan David mest ägnat sig åt standup och skådespeleri, mest minnesvärt som Tobias Fünke i Arrested Development.

Duon pratade nyligen med Vanity Fair om David’s Situation, den intervjun finns här.

[2008-05-08 01:18]
Emil

Låter mycket intressant. Hoppas det blir en ny sitcom att följa!
För att glida iväg lite. När tusan kommer AD-filmen?
Någon som hört nåt?

[2008-05-08 09:55]
Martin

Det senaste jag hörde om AD-filmen var bara att ”alla är ombord” – alla skådisar har tackat ja. Det är nog upp till Mitchell Hurwitz när och hur det händer något. IMDB listar den i alla fall som ”announced”.

[2008-05-08 13:45]
RuggigHund

Hade inte sett några av sketcherna innan men youtubade dom nu och de var ju extremt roliga vissa av dom, det här kan bli skoj!

[2008-05-08 18:50]
eff

Åh åh åh åh!!!

[2008-05-10 13:05]
Martin

Human Giants Jason Woliner såg inspelningen av piloten. Han säger: ”This was amazing. Maybe some time will give me better perspective, but I think it was as good as any episode of Mr. Show. I was blown away. Totally fresh and unique and hilarious. Everyone in the cast was awesome. I really hope this gets to TV.”

[2008-10-27 00:38]
Weird Science » Ett PS om Bob & David

[…] med gott minne kommer ihåg min notis om David’s Situation, Bob Odenkirks och David Cross nya HBO-pilot, tidigare i år. Sedan ett […]